Служба підтримки

Пухкий холодний сирник

Інгредієнти:
  • Бісквітний низ з 2 яєць або неповна упаковка круглих бісквітів
  • ½ л. вершків 30 або 36%
  • 1 склянка цукрової пудри (або цукру-піску)
  • 5 жовтків
  • 1 уп. ванільного цукру
  • 20 гр. желатину
  • 1 уп. желе (на свій смак)


Як приготувати?

Жовтки збивати з цукром та ванільним цукром до появи пушистої маси кремового кольору.

Вершки підігріти разом із желе, але не закип'ятити! Після цього додати перетерті жовтки та легенько підігріти, постійно повільно перемішуючи до тих пір, поки маса не почне ставати густішою. Коли маса стане густішою необхідно зняти масу з вогню, щоб охолола та почала застигати, можна поставити у холодильник.

Желе необхідно приготувати з 400 мл води. На дно посуду кладемо бісквіти, залити бісквіти дещо застиглою масою та все поставити у холодильного до повного застигання. Після того як маса застигне, вилити на неї желе.