Служба підтримки

Курча з цибулею

Інгредієнти:
  • 4 половинки курячого філе
  • 2-3 цибулі
  • Зубчик часнику
  • 3 ложки масла
  • майоран або чебрець
  •  мелений перець
  • 4 ложки білого сухого вина або вермуту
  • 3 ложки сметани
  • дрібно порізана зелена петрушка або укріп
  • сіль, перець

 

Як приготувати?

Дрібно порізані цибулю та часник покласти у жаростійкий посуд та рівномірно розложити на дні. Масло розтерти із спеціями та натерти ним м'ясо.

Філе розложити у кутках посуду, готувати без кришки протягом 10 хвилин на НАЙВИЩІЙ ПОТУЖНОСТІ, а потім не перериваючи процес перекласти на тарілку. Вино додати до цибулі, перемішати, а потім готувати на НАЙВИЩІЙ ПОТУЖНОСТІ протягом 3 хв.

Філе перекласти у посуд з цибулею, накрити мікрохвильовою фольгою та готувати на такій самій потужності протягом 10 хв., а потім перекласти на підігріте блюдо. Сметану перемішати з цибулею, додати спецій за смаком, та готувати 2 хв. М'ясо полити соусом та посипати зверху зеленню. Подавати с гарніром та картопляним пюре.