Служба підтримки

Вітамінні комбінації соків

Споживання соків - це дуже ефективний спосіб очищення та алкалізації нашого організму. Прохолодні соки слід споживати повільно. Їх можна змішувати та використовувати різні інгредієнти для їх вироблення. Сучасне кухонне обладнання дає змогу швидко приготувати свіжий сік (найкращий), який повинен увійти в наш щоденний раціон. Крім того, від соків наш щоденний раціон стає смачнішим та краще засвоюється організмом.

Нижче наведено кілька прикладів соків, які мають лікувальні властивості, а саме:
  • Сік з персиків. Рекомендується людям з серцевими проблемами, при закріпах, анемії та пониженій кислотності шлункового соку. Ви можете пити по  ¼ склянки персикового соку перед їжею. Протипоказаний при ожирінні, алергії та цукровому діабеті
  • Виноградний сік. Містить дуже багато вітамінів, мікро та макроелементів. Має сечогінні, відхаркувальні, проносні, антибактерійні та потогінні властивості, а також зменшує рівень холестерину в крові. З лікувальною метою споживати 3 рази на день. Хворі на цукровий діабет, люди з ожирінням, виразкою шлунку, а також з тенденціями до діареї, не повинні споживати цей сік або пити в малих дозах
  • Гранатовий сік. Підвищує тонус та регулює роботу травної системи. Це біогенний стимулятор, що використовується для лікування підшлункової залози. Рекомендується споживати при анемії та після операцій. Ви можете пити по півсклянки цього соку тричі на день. Однак, слід пам'ятати про те, щоб гранатовий сік завжди розбавляти водою, завдяки цьому Ви захистите слизову оболонку шлунку та зубну емаль. Споживання у надмірній кількості може призвести до закріпів
  • Грейпфрутовий сік. Благодійно впливає на метаболізм, травлення, регулює роботу печінки, збиває артеріальний тиск, допомагає при лікування атеросклерозу та запобігає варикозному розширенні вен
  • Малиновий сік. Цей сік рекомендується споживати при анемії, високому тиску та ниркових захворюваннях. Фрукти та сік з цих плодів мають також сильні потогінні та жарознижувальні властивості, саме тому часто вживаються при простудах та підвищених температурах